Széchenyi Terv Plusz, Épitsük együtt Magyarországot! | Magyarország Kormánya | Az Európai Unió társfinanszírozásával
Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Melinda Impex Steel S.A. jogi nyilatkozat

Kérjük olvassa el figyelmesen ezt a nyolatkozatot, mielőtt a Melinda Impex Steel SRL által működtetett http://www.melindasteel.ro weboldalt használná. Weboldalunk bármilyen jellegű használatával, belértve a böngészést vagy tartalmak, anyagok hozzáadását az oldalhoz, Ön elfogadja jogi nyilatkozatunk szabályait.

Szerzői tulajdonjog

A weboldalon közzétett minden információ (szöveg, kép, grafika, hang, animáció, videó stb.) és letölthető dokumentum, ideértve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jogi oltalom alatt áll, azokat kizárólag a Melinda Impex Steel SRL előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet a személyes használatot meghaladó mértékben vagy célból bármilyen módon felhasználni.

Hozzáférés megszüntetése

Előzetes figyelmeztetés nélkül, megszüntethetjük hozzáférését a weboldalhoz, ami az Önnel kapcsolatos összes információ törlését vonja maga után. Ezen nyilatkozat egyes részei természetüknél fogva a hozzáférés megszüntetése után sem vesztik el érvényességüket (tulajdonjog, garancia, kártérítés, felelősségkorlátozás).

Más oldalakhoz vezető linkek

A honlap tartalmazhat olyan oldalakra vezető linkeket, melyek nem a Melinda Impex Steel SRL tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak.

A Melinda Impex Steel SRL nem ellenőrzi és nem vállalja a felelősséget a más oldalakon megjelenő tartalomért, adatvédelemért, praktikáiért vagy szolgáltatásaiért. Javasoljuk, hogy olvassa el ezen oldalak jogi nyilatkozatát, amennyiben ezeket meglátogatja.

Beküldött anyagok

Anyagok bármelyik szerverünkre való beküldésénél, például e-maile vagy a weboldalon keresztül, vállalja a következőket: 

Az anyagok nem tartlmazhatnak törvénytelen vagy publikálásra nem alkalmas tételeket.

Beküldés előtt az anyagokat megvizsgálja és eltávolítja a vírusokat vagy más fertőző, pusztító jellegő tartalmakat.

Ön a jogos tulajdonosa az anyagnak vagy korlátlan joga van ezek terjesztésére. A Melinda Steel díjmentesen publikálhatja az anyagokat és/vagy beépítheti termékeibe ezeket vagy a bennük leírtakat bármilyen elszámolási kötelezettség vagy felelősségre vonhatóság nélkül.

Nem tesz ellenünk intézkedéseket az Ön által beküldött anyagokkal kapcsolatban és beleegyezik, hogy kártalanít minket, amennyiben egy harmadik fél intézkedéseket tesz ellenünk az Ön által beküldött anyagokkal kapcsolatban.

A felelősség korlátozása

A weboldal megjelenő anyagok tartalmazhatnak műszaki pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat. Továbbá a Melinda Steel nem garantálja, hogy ez a weboldal vagy a szerver, amely elérhetővé teszi az oldalt, vírus és/vagy egyéb pusztító jellegű tartalmaktól mentes. A honlapon megjelenő információ adatok, feltételek tájékoztató jellegűek, az azokhoz való hozzáférésből, felhasználásból származó esetleges veszteségért, vagy kárért a társaság nem vállal felelősséget.

Alkalmazandó jog

A jogi nyilatkozat szabályait (és más szabályok, irányelvek, melyek hivatkozásként jelennek meg) a Romániában érvényes jogszabályok szerint kell értelmezni, kizárva a jogszabályok közti összeférhetetlenséget.

A nyilatkozat módosítása

Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor javításokat és változtatásokat hajtson végre a jelenlegi jogi nyilatkozatban a frissített nyilatkozat feltöltése által.

Kérjük időszakosan olvassa újra a nyilatkozatot. Amennyiben nem fogadja el a nyilatkozat feltételeit, vagy változtatásait, hagyja abba az oldal használatát vagy látogatását.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a nyilatkozattal kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot.